رب تمشک یک چاشنی خوب و خوش طعم برای انواع خورشت ها و غذاهاست، همچنین می تواند جایگزین بسیار مناسب رب گوجه باشد و طعم لذیذتری به غذا می دهد.
طعم این محصول ملس رو به ترش است، مقدار استفاده از آن در غذا به دلیل فرآیند تولید بسیار کم می باشد.
شما عزیزان میتوانید برای تهیه رب تمشک به صورت عمده اینجا کلیک کنید و با ما در ارتباط باشید.
سایر خواص رب تمشک:
- چربی خون و قند خون کاهش می دهد.
- سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان میباشد.
- تمشک دارای خواص ضد میکروبی قوی بوده و در طب سنتی برای درمان بیماری های پوستی مانند اگزما استفاده می شود.
- منگنز موجود در تمشک به افزایش متابولیسم بدن و افزایش چربی سوزی کمک کرده و باعث لاغری و کاهش وزن افراد می شود.
- آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در تمشک باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از ابتلا به سرماخوردگی، آنفلونزا و عفونت در بدن جلوگیری می کند.
- مصرف این رب در کنترل و درمان دیابت تأثیر زیادی دارد.
طریقه مصرف رب تمشک:
روزانه 1 تا 2 قاشق غذاخوری میل شود. یا به صورت ترکیب شده با آب به عنوان شربت نیز می توانید مصرف نمایید.
همچنین می توانید از این محصول در غذا به عنوان چاشنی استفاده نمایید. مناسب جهت ترش مزه کردن و طعم دار کردن انواع خورش، ماکارونی، کوکو سیب زمینی، کتلت، مرغ و …
رب تمشک از فرآیند تغلیظ آب تمشک تهیه شده و با بالاترین کیفیت و مواد مؤثره عرضه می گردد. در این فرآیند هیچ گونه مواد افزودنی و مواد نگهدارنده به محصول اضافه نمی گردد و محصول نهایی فقط حاصل از فرآیند غلیظ شدن آب این میوه است.
شما عزیزان میتوانید برای تهیه رب تمشک به صورت عمده اینجا کلیک کنید و با ما در ارتباط باشید.
دیدگاه خود را بنویسید