شیره جات و ارده
ارده کنجد، محصولی غنی و مغذی، سرشار از مس است. این عنصر کمیاب برای فرایندهای بیولوژیکی حیاتی مانند جذب آهن، پیشگیری از تشکیل لختههای خونی و تنظیم فشار خون اهمیت فراوانی دارد. علاوه بر مس، ارده کنجد منبع غنی از سلنیوم است که نقش کلیدی در کاهش التهاب و تقویت سیستم ایمنی بدن ایفا میکند. همچنین، این ماده غذایی با دارا بودن فسفر، به حفظ سلامت استخوانها کمک شایانی میکند، در این مقاله خواص ارده کنجد را مورد بررسی قرار میدهیم.
چهار شیره یک ترکیب معجونی از شیرههای انگور، خرما، توت و انجیر است. این مخلوط گوشتی و شیرین که در برخی نقاط ایران مورد استفاده قرار میگیرد، نه تنها به ذائقهها شیرینی میبخشد، بلکه خواص درمانی بسیاری نیز در بر دارد.
شیرهها به خاطر خواص درمانی بالایی که دارند از دیرباز در برنامه غذایی ایرانیان جایگاه ویژهای پیدا کردهاند. از معروفترین این شیرهها میتوان به شیره خرما، شیره توت و شیره انگور اشاره کرد که هرکدام داروخانهای از ویتامینها به حساب میآیند. اگر این سه شیره به مقدار مساوی با هم مخلوط شوند، معجون شفابخشی را میسازند که بر هر درد بیدرمانی، حکم دارو را دارد. اما آیا با تمام فواید سه شیره آشنایی دارید؟ اگر میخواهید از خواص سه شیره معجزهآسا از جمله رابطه سه شیره و حاملگی اطلاعات بیشتری داشته باشید، با ما همراه باشید.
شیره انجیر یکی از مواد غذایی بسیار مغذی و مقوی می باشد که برای سلامت بدن و استخوان ها بسیار مفید می باشد. این فراورده کمک زیادی به تقویت استخوان ها می کند که می توان گفت یکی از مهم ترین خواص شیره انجیر می باشد.
شیره سفید یکی از غلیظترین و مقویترین شهدهای مقوی بوده که در فصل زمستان طرفداران زیادی را دارد. شیره سفید از همان میوه انگور سفید و یا سیاه گرفته میشود.
شیره سیب یک اکسیر جوان کننده می باشد که بسیار خوردن آن پیشنهاد می شود. شیره سیب از حرارت دادن و تغلیظ کردن آب سیب به دست می آید. هر چه مدت زمان حرارت دهی بیشتر شود غلظت محصول بالاتر می رود.
خواص شیره خرما آنقدر متنوع است که گنجاندن آن در برنامه غذایی ضروری به نظر میرسد. شیره خرما یک محصول طبیعی و بسیار مقوی است که میتواند به بخش جذاب و مفید برنامه غذایی خانوادهها تبدیل شود. در این نوشته جزییات جالب و مهمی درباره ارزش غذایی شیره خرما، خواص و روشهایی استفاده از این محصول ارائه میشود.
طب سنتی درباره شیره توت چه میگوید؟ خواص شیره توت آنقدر بااهمیت است که در طب سنتی ایران از آن به عنوان یک ماده غذایی گرم و تر ضد ضعف و خستگی یاد میشود. همچنین برای افرادی که دچار کمبود آهن هستند مفید است.
شیره انگور از انگور به دست میآید و در مقایسه با خود انگور کالری بیشتری دارد، در نتیجه میتواند انرژی بیشتری را برای شما فراهم کند. این خوراکی خوشمزه طبع گرم و تر دارد و در طب سنتی خواص بسیاری برای آن معرفی شده است؛ فوایدی که برخی از آنها در تحقیقات علمی نیز به اثبات رسیده اند. در این مطلب ما تمامی خواص شیره انگور و حتی مضرات آن را بررسی میکنیم و به معرفی انواع شیره انگور و میزان مصرف آن میپردازیم.