یکی از مهم‌ترین نکات برای پختن یک آبگوشت خوشمزه سنتی، استفاده از ادویه‌های مناسب است. ادویه داخل آبگوشت، هم طعم غذا را لذیذ می‌کند و هم رنگ و بوی اشتهاآوری به آن می‌دهد. شما می‌توانید ادویه‌های دلخواه خود را حین پختن آبگوشت به صورت جداگانه در غذا بریزید یا یک ادویه ترکیبی درست کنید و هر بار به مقدار لازم از آن استفاده کنید. اگر حالت دوم را می‌پسندید، دستور تهیه ادویه آبگوشت در این مقاله را ببینید و دست به کار تهیه آن شوید.

ادویه و چاشنی مخصوص آبگوشت دیزی چیست؟

آبگوشت یکی از خوشمزه‌ترین و آسان‌ترین غذاهای ایرانی است که در پخت آن از ادویه‌ها و چاشنی‌های متنوعی استفاده می‌شود. برای مثال، زردچوبه از ادویه‌های پرکاربرد و خوش‌رنگی است که هیچ وقت نباید در طرز تهیه آبگوشت حذف شود. دارچین، سردی غذا را می‌گیرد و عطر دلپذیری به آن می‌دهد. استفاده از زیره سبز و سیاه، نفخ حبوبات را برطرف می‌کند و خلاصه هر ادویه‌ای، خاصیت و عطر و بوی خاص خود را دارد.

در این بین، استفاده از ادویه مخصوص آبگوشت دیزی که حاصل ترکیب تمام ادویه‌های مهم این غذا است، کار آشپزی را به‌مراتب راحت‌تر می‌کند و دیگر لازم نیست مزه تک تک ادویه‌ها و کم و زیاد بودن آن‌ها را امتحان کنید. اگر می‌خواهید طرز تهیه این ادویه ترکیبی خوش‌عطر و بو را بدانید با ما همراه باشید.


طرز تهیه ادویه آبگوشت مجلسی :

ترکیب ادویه های آبگوشت سنتی به صورت جدول زیر است:

مواد لازممقدار مورد نیاز
دانه فلفل سیاه1 قاشق غذاخوری
زردچوبه½ قاشق غذاخوری
پودر لیموعمانی½ قاشق غذاخوری
زیره سبز½ قاشق چایخوری
زیره سیاه1 قاشق چایخوری
دانه گشنیز½ قاشق غذاخوری
پودر شنبلیله½ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل¼ قاشق غذاخوری
پودر هل¼ قاشق غذاخوری
پودر دارچین¼ قاشق غذاخوری


مراحل تهیه ادویه آبگوشت :

برای طرز تهیه ادویه ابگوشت مراحل زیر را انجام دهید:

  • مرحله اول: تمام ادویه‌های گفته‌شده در جدول بالا را با آسیاب پودر کرده و الک کنید.
  • مرحله دوم: سپس پودر ادویه‌ها را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند و آن را در یک ظرف شیشه‌ای درب‌دار بریزید.


شرایط نگهداری ادویه مخصوص دیزی :

برای اینکه ادویه ترکیبی شما عطر و بوی خود را حفظ کند و ماندگاری بیشتری داشته باشد، نکات زیر را رعایت کنید:

  • ادویه آبگوشت دیزی را در ظرفی شیشه‌ای و درب‌دار ریخته و در جایی خشک و خنک، دور از تابش نور آفتاب قرار دهید.
  • همیشه بعد از استفاده، درب ظرف ادویه را محکم کنید. دقت کنید که باز بودن درب ظرف و قرار داشتن آن در مجاورت چای یا سایر ادویه‌ها، عطر و طعم اصلی ادویه را از بین می‌برد و این نکته‌ای است که درباره همه ادویه‌ها باید رعایت شود.


چه زمانی ادویه آبگوشت را به غذا اضافه کنیم؟

بهتر است مقداری از ادویه جات آبگوشت را هنگام تفت دادن پیاز و گوشت اضافه کنید تا بوی زهم آن از بین برود. بقیه ادویه را هم در 20 دقیقه پایانی پخت، داخل غذا بریزید تا هم ارزش غذایی آبگوشت بیشتر شود و هم عطر و بوی ادویه‌ها ماندگارتر باشد.


خرید ادویه آبگوشت :

شما عزیزان میتوانید برای خرید ادویه آبگوشت به صورت عمده اینجا کلیک کنید و با ما در ارتباط باشید.