هات چاکلت که به نام کاکائو نیز شناخته می شود، یک نوشیدنی گرم است که معمولاً از مخلوط کردن شیر داغ یا آب با پودر شکلات یا شکلات رنده شده تهیه می شود. این یک نوشیدنی محبوب و آرامش بخش در فصول سرد سال است و می توان آن را با طعم های اضافه مانند دارچین یا مارشمالو میل کرد.

اگر پزشکتان به شما توصیه کند که شکلات داغ را به دلیل فواید تغذیه‌ای آن زیاد کنید، چه؟

اینجا بدون شوخی، فواید شکلات داغ از نسل‌های قبل اجرا شده است. مواد معدنی و بیوشیمیایی حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان هستند که به طور مستقیم به سلامت شما کمک می کنند.

در این مقاله، برای از بین بردن تعصبات رایج در مورد کاکائو داغ، به بررسی عمیق‌تری می‌پردازیم. افسانه های مربوط به شکلات داغ را کنار بگذارید تا از مزایای شگفت انگیز آن لذت ببرید!

1. سلامت قلب را بهبود می بخشد:

بر اساس NLM ایالات متحده ، شکلات داغ سلامت قلب را حفظ می کند.

تحقیقات هاروارد همچنین مزایای شکلات را نسبت به فیبریلاسیون دهلیزی (AF) نشان می دهد . همانطور که در گزارش های موسسه ملی سلامت ثابت شده است، می توان با مصرف منظم کاکائو داغ از سایر بیماری های قلبی عروقی جلوگیری کرد .

دلیل؟

کاکائو ماده اصلی شکلات داغ است که حاوی بسیاری از مواد مغذی مفید مانند آنتی اکسیدان ها مانند فلاوانول ها و فیتوسترول ها است که به راحتی کلسترول LDL خون را کاهش می دهد و در نتیجه از ابتلا به بیماری های قلبی زودرس، بیماری های عروق کرونر یا حملات قلبی جلوگیری می کند.

احساس می کنید در تمرینات قلبی غیبت دارید؟ هات چاکلت با پشتوانه تحقیقات اپیدمیولوژیک پشت شما را گرفته است !

شما عزیزان میتوانید برای تهیه هات چاکلت به صورت عمده ( تهیه شده با شکر قهوه ای ) اینجا کلیک کنید.


2. قدرت مغز را افزایش می دهد:

بر اساس تحقیقات مشترک دانشگاه ایلینویز و دانشگاه بیرمنگام، دانشمندان با موفقیت ثابت کردند که شکلات داغ در تقویت قدرت مغز مفید است.

همانطور که آنها مردان را برای تحقیقات شناختی مطرح کردند، به این نتیجه رسیدند که کسانی که نوشیدنی کاکائو مصرف کرده بودند، از برتری قابل توجهی نسبت به دیگران در تست های ذهنی برخوردار بودند.

دلیل؟

گزارش‌های علمی حاکی از آن است که فلاوانول‌های کاکائو سطح اکسیژن مغز را افزایش می‌دهند و مستقیماً متابولیسم مغز را افزایش می‌دهند. از این رو، وقتی کاکائو فرآوری شده هلندی فلاوانوئیدی مصرف می شود، همه نورون ها با سرعت بهتری فعال می شوند.

علاوه بر این، افزایش سطح غلاف اکسیژن در فردی که از بیماری مزمن انسدادی ریه (COPD) رنج می برد .

دفعه بعد، زمانی که باید در هر امتحانی شرکت کنید، نوشیدن یک لیوان شکلات داغ را از دست ندهید.

3. آنتی اکسیدان ها :

آنتی اکسیدان ها یک موهبت برای مبارزه با رادیکال های آزاد بدن انسان هستند. به این ترتیب آنتی اکسیدان ها شما را از پیری، بیماری های قلبی و حتی سرطان نجات می دهند!

از فواید شکلات داغ می توان به آنتی اکسیدان ها اشاره کرد. بنابراین دلیل کافی برای شادی وجود دارد!

دلیل؟

کتابخانه ملی پزشکی (NIH) نشان می دهد که چگونه پودر کاکائو داغ پر از پلی فنول ها، فلاون-3-اول ها و پروسیانیدین باعث تولید آنتی اکسیدان می شود. تمام این عناصر بیولوژیکی مولتی فنل به شکل ترکیبات موجود در شکلات داغ مزیت ثابت شده ای از خواص آنتی اکسیدانی دارند .

به گفته لنست ، کاکائو به دلیل داشتن آنتی اکسیدان هایی مانند ترکیبات پلی فنول، به کاهش تولید کلسترول بد کمک می کند.

اینها دلایلی است که باعث می شود کاکائو در مواد مغذی آنتی اکسیدانی از چای  پیشی بگیرد ، شگفت انگیز نیست؟

شما عزیزان میتوانید برای تهیه هات چاکلت به صورت عمده ( تهیه شده با شکر قهوه ای ) اینجا کلیک کنید.


4. دیابت را کاهش می دهد :

کاکائو فرآوری شده هلندی خبر خوبی برای همه بیماران دیابتی دارد. برخلاف هر شیرین کننده دیگری، کاکائو داغ در بیماران دیابتی واکنش های متضادی دارد. دیابت نوع 2 را به راحتی کاهش می دهد.

گزارش‌های pubmed.com نشان می‌دهند که چگونه یک مقدار حداقل کاکائو در حدود 54 گرم یا شکلات 100 گرمی می‌تواند منجر به کاهش قابل توجه دیابت شود، به شرطی که شکلات داغ به طور مکرر مصرف شود.

دلیل؟

مواد مغذی غنی از پلی فنول و فلاونول کاکائو مانند شمشیر علیه عدم تعادل انسولین در بدن عمل می کند. بنابراین، سطح قند خون طبیعی می شود و تأثیر دیابت را کاهش می دهد.

Medscape حتی نوشیدن یک لیوان شکلات داغ را به طور مکرر توصیه می کند تا از دیابت دور شوید یا دیابت را کاهش دهید، در صورتی که قبلاً از آن رنج می برید.

5. از کاهش وزن پشتیبانی می کند:

این ممکن است الکی به نظر برسد، اما کاکائو داغ از طریق کاهش وزن به داشتن یک زندگی سالم تر کمک می کند. اگر شکلات داغ با نسبت بیشتری کاکائو مصرف کنید، فواید شکلات داغ افزایش می یابد.

اسنک‌های فلاوانول کاکائو حاوی فیتواسترول‌هایی هستند که سطح کلسترول خون را کاهش می‌دهند. یکی دیگر از بیماری های افزایش دهنده چربی مانند آترواسکلروز یا تجمع چربی در رگ های قلب نیز با مصرف شکلات داغ پیشگیری می شود.

دلیل؟

هات چاکلت معده را برای مدت طولانی تری پر می کند ، بنابراین هوس غذایی را کاهش می دهد. همچنین، کاتچین ها و فلاوانول ها برای تولید آنتی اکسیدان هایی کافی هستند که به روند کاهش چربی کمک می کنند.


6. فشار خون را کاهش می دهد :

افراط در شکلات داغ می تواند فشار خون را کاهش دهد.

دلیل؟

نوشیدنی کاکائو فلاوانول غنی از مواد شیمیایی اکسید نیتریک را تزریق می کند که باعث افزایش اتساع عروق در افراد می شود.

به عبارت ساده تر، مواد مغذی موجود در یک لیوان شکلات داغ می تواند شریان های ذخیره چربی را شل کند. بنابراین سطح فشار خون سالم را تأیید می کند!

مواد مغذی موجود در شکلات داغ نیز عملکرد اندوتلیال را بهبود می بخشد .

بنابراین، هر زمان که شیرینی شما هوس کرد، به جای شیرینی، شکلات داغ را اضافه کنید و با کاهش سطح قند خون به بدن خود کمک کنید.

7. نوسانات خلقی را کاهش می دهد :

کاکائو داغ با ارائه بازه توجه مناسب، نوسانات خلقی را کاهش می دهد. همانطور که توسط انجمن روانشناسی آمریکا بیان شده است ، می توان با نوشیدن شکلات از ذهن آگاهی بهره مند شد.

دلیل؟

پلی فنول ها هورمون های روشن کننده خلق و خو و شادی را ترشح می کنند که تلاطم خلق و خوی شما را آرام می کند.

در این دنیای پر سرعت و پر از حواس‌پرتی‌های عظیم، می‌توانید برای خود یک فنجان شکلات داغ درست کنید و به ذهن خود استراحت دهید!

طبیعت از تعادل پشتیبانی می‌کند، بنابراین اگر می‌خواهید از فواید بیشتر شکلات داغ لذت ببرید، باید آن را به یک رژیم غذایی متعادل اضافه کنید.

شما نمی توانید در مورد پر کردن کاکائو رویا داشته باشید و سالم باشید. این فقط یک فکر واهی است، بهتر است واقعیت را ببینید و لیوان شکلات داغ را به طور متعادل بنوشید.

به این ترتیب از مزه و فواید آن به طور همزمان لذت خواهید برد!


8.کلسیم را تامین می کند:

هات چاکلت می تواند منبع خوبی از کلسیم باشد که برای استحکام استخوان ها و دندان ها مهم است. بسته به نوع شیر مصرفی، نوشیدن شکلات داغ می تواند تا یک سوم کلسیم مورد نیاز روزانه شما را تامین کند.

اگر می خواهید تقویت بیشتری داشته باشید، شیر بادام را به شکلات داغ خود اضافه کنید زیرا کلسیم بیشتری نسبت به شیر گاو معمولی دارد. برای طعم بیشتر می توانید کمی دارچین نیز اضافه کنید.


9.حاوی آهن و منیزیم است :

هات چاکلت همچنین منبع خوبی از آهن و منیزیم است. آهن به انتقال اکسیژن در سراسر بدن کمک می کند و برای تولید انرژی مهم است، در حالی که منیزیم به تنظیم فشار خون و حمایت از استخوان های سالم کمک می کند.

بسته به نوع کاکائو مورد استفاده، یک فنجان شکلات داغ می تواند تا 15 درصد از نیاز روزانه توصیه شده به آهن و 8 درصد از دریافت توصیه شده روزانه منیزیم را داشته باشد.

10. شکلات داغ به حافظه کمک می کند:

همچنین اعتقاد بر این است که شکلات داغ به بهبود حافظه و عملکردهای شناختی کمک می کند. کاکائو حاوی فلاوانول هایی است که با افزایش جریان خون به مغز مرتبط است. این جریان خون بهبود یافته به رساندن اکسیژن و مواد مغذی بیشتر به سلول‌های مغز کمک می‌کند، که می‌تواند به بهبود عملکرد و حافظه کمک کند.

علاوه بر این، کاکائو حاوی اپی کاتچین، یک ترکیب گیاهی است که اعتقاد بر این است که به بهبود حافظه و توانایی یادگیری کمک می کند.


خرید هات چاکلت :

شما عزیزان میتوانید برای تهیه هات چاکلت به صورت عمده ( تهیه شده با شکر قهوه ای ) اینجا کلیک کنید.