شربت سکنجبین عنصلی حاوی پیاز عنصل، سرکه و عسل است و یک داروی کمکی بسیار موثر برای درمان مشکل کبد چرب و تنظیم و کنترل آنزیمهای کبدی به شمار میرود. استفاده از این شربت در گشایش انسدادهای کبدی، کاهش چربی و تری گلیسیرید خون، مفید است و در طب سنتی هم کاربرد مناسبی در بهبود تنگی نفس و سرفههای مزمن دارد.
معرفی شربت سکنجبین عنصلی:
عارضهی «کبد چرب» چیست و چه عواملی در ایجاد آن دخیل هستند؟ استفاده از داروهای گیاهی مانند شربت سکنجبین عسلی عنصلی تا چه حد میتواند در بهبود این مشکل موثر باشد؟
کبد یکی از مهمترین اعضای بدن است که وجود مقداری چربی در آن، یک رخداد کاملاً طبیعی میباشد. وظیفهی کبد، دریافت فاکتورهای غیر مفید مواد غذایی و به عبارتی دفع سموم در بدن است. پاکسازی کبد به صورت طبیعی و توسطی سلولهای خاص انجام میشود اما ورود عوامل منفی و مشکلزا میتواند منجر به اختلال در این روند شود. اگر چربی کبد بین 5 تا 10 درصد باشد، به آن کبد چرب میگویند که موجب به وجود آمدن یک وضعیت مخرب در بدن میشود.
از مهمترین دلایل ایجاد کبد چرب میتوان به چاقی، بارداری، فشار خون زیاد، تغذیه غلط، عدم داشتن فعالیت بدنی مناسب، مصرف مشروبات الکلی، استفاده از داروهایی نظیر تتراسایکلین، استامینوفن آسپرین و مصرف غذاهای پرچرب اشاره نمود.
کبد چرب معمولاً علائمی همچون حالت تهوع، از دست دادن اشتها، سرگیجه، اختلال در تمرکز، خستگیهای مداوم، درد در قسمت میانی یا راست بالای شکم و ضعف عمومی بدن را به دنبال دارد. با توجه به شیوع عارضه کبد چرب در سالیان اخیر، داروهای مختلف و موثری نیز برای آن روانه بازار شده است. برخی از این داروها، اساس و پایهی گیاهی دارند و به خوبی میتوانند در درمان کبد چرب موثر باشند.شربت گیاهی عنصلی در باز کردن انسدادهای کبدی و کاهش چربی و تری گلیسیرید خون نیز بسیار موثر است. به اعتقاد متخصصین طب سنتی، شربت عنصلی مقوی نیاک در بهبود تنگی نفس و سرفههای مزمن نیز میتواند موثر باشد.
شما عزیزان میتوانید برای تهیه شربت سکنجبین عنصلی به صورت عمده اینجا کلیک کنید و با ما در ارتباط باشید.
فواید و خواص شربت سکنجبین عنصلی:
- اثر عالی در تنظیم آنزیمهای کبدی
- قابل استفاده به عنوان داروی کمکی برای درمان کبد چرب
- موثر در کاهش چربی و تری گلیسیرید خون
- مناسب برای باز کردن انسدادهای کبدی
- کمک به بهبود سرفههای مزمن و تنگی نفس (طب سنتی)
ترکیبات تشکیل دهنده:
ترکیبات شربت سکنجبین عنصلی شامل پیاز عنصل، سرکه و عسل است که در ادامه به تشریح آثار مهم هریک از آنها در رفع مشکل کبد چرب میپردازیم.
پیاز عنصل:
این گیاه نامهای دیگری همچون پیاز دریایی، نوار قرمزی و پیاز ساقهای نیز دارد و متعلق جنوب اروپا، مناطق ساحلی دریای مدیترانه، شمال آفریقا و غرب قاره آسیا است. گیاه پیاز عنصلی کاربردهای درمانی پرشماری دارد که از میان آنها میتوان به تقویت قلب، بهبود برونشیت مزمن، خلط آوری مناسب، درمان شوره سر و... اشاره نمود. پیاز عنصل در بهبود عارضههای کبدی و دفع اخلاط بلغمی و سوداوی بسیار موثر میباشد و به همین دلیل در تولید شربت سکنجبین عنصلی از آن استفاده شده است.
سرکه:
سرکه یکی از بهترین و موثرترین مواد برای درمان کبد چرب میباشد و این به دلیل تأثیرگذاری در مقابله با انباشتگی چربی در کبد است. وجود سرکه در شربت سرکه انگبین عنصلی نیاک باعث شده تا این شربت بتواند به بهبود کارکرد کبد و کاهش التهابات و مشکلات آن کمک نماید.
عسل:
خواص و کاربردهای درمانی فوقالعاده و پرشمار این ماده ارزشمند غذایی بر کسی پوشیده نیست. برخلاف شکر، عسل ترکیباتی دارد که میتوانند در حفظ سلامتی کبد بسیار موثر باشند. عسل سرشار از پروتئین، ویتامینهای گروه ب، ویتامین ث، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است و به خوبی میتواند به مراقبت از کبد در مقابل سموم کمک کند. در حقیقت گلیکوژن موجود در عسل، انرژی کبد را افزایش میدهد که نتیجهی این اتفاق، برقراری تعادل در کبد و نابودی میکروبها و مواد سمی است.
شربت سکنجبین عنصلی برای چیست؟
این شربت برای کسانی که از مشکل کبد چرب رنج میبرند، یک راه درمانی کمکی مناسب محسوب میگردد که در تنظیم آنزیمهای کبدی نیز بسیار موثر میباشد. استفاده از شربت سکنجبین عنصلی آثار مثبت دیگری همچون کاهش تری گلیسیرید و چربی خون و باز شدن انسداد های کبدی را به دنبال دارد و در طب سنتی هم از آن برای بهبود تنگی نفس و سرفههای مزمن بهره گرفته میشود. در ادامه به تشریح کاربردهای این شربت میپردازیم.
شربت سکنجبین عنصلی برای کبد چرب:
عارضهی کبد چرب در سالیان اخیر در کشورهای مختلف به ویژه کشورهای غربی بسیار فراگیر شده است به طوری که در کشور آمریکا، حدود یک چهارم از جمعیت آن به این مشکل دچار هستند. به طور کلی کبد چرب موجب ایجاد علائم و نشانهی مخصوص و مشخصی نمیشود اما ممکن است وقوع آن با خستگی و التهاب و درد در بخش بالایی راست شکم همراه باشد. کارشناسان و متخصصین هنوز نتوانستهاند که به دلیل مشخصی برای ایجاد کبد چرب برسند. اما مصرف غذاهای پرچرب مثل سس مایونز، نداشتن تحرک و برنامه ورزشی مناسب، اضافه وزن، دیابت و... احتمال ابتلا به مشکل کبد چرب را افزایش میدهد.
شربت سکنجبین عنصلی به واسطهی برخورداری از ترکیبات گیاهی همچون پیاز عنصلی، سرکه و عسل به خوبی میتواند با عارضهی کبد چرب مقابله نموده و به تنظیم آنزیمهای کبدی نیز کمک کند. این شربت همچنین در گشودن انسدادهای کبدی نیز اثر مطلوبی دارد.
شربت سکنجبین برای کاهش چربی خون:
منظور از چربی خون، مولکولهای لیپیدی موجود در خون است که در دستهی کلی کلسترول و تری گلیسیرید قرار دارند. چربی یک منبع مهم برای تولید انرژی در بدن است و لذا دریافت چربی از مواد غذایی امری ضروری محسوب میگردد. چربی در جذب ویتامینها و مواد معدنی در بدن نیز اثر مناسبی دارد. با این حال خوردن بیش از حد غذاهای حاوی چربی اشباع منجر به افزایش سطح کلسترول در خون میگردد که این کلسترول میتواند در سطح خون رسوب نماید. همچنین وجود مقدار بالای تری گلیسیرید در خون احتمال ظهور سکته و حمله قلبی را افزایش میدهد. مصرف شربت سکنجبین عنصلی موجب کاهش چربی و تری گلیسیرید خون میگردد و از این بابت نیز بسیار مفید است.
شربت سکنجبین عسلی عنصلی برای سرفه مزمن:
یکی از مهمترین مواد تشکیل شربت سکنجبین عنصلی ، پیاز عنصلی است که با نامهای دیگری همچون پیاز دشتی و پیاز موش نیز شناخته میشود. متخصصین طب سنتی اعتقاد دارند که شربت سکنجبین عنصلی به واسطهی برخورداری از پیاز عنصلی، میتواند در علاج تنگی نفس و سرفههای مزمن نیز اثر مطلوب و خوبی داشته باشد.
طریقه مصرف شربت عنصلی مقوی:
به منظور بهرهگیری از موارد مصرف شربت سکنجبین عنصلی ، بایستی هر هفته مقدار 20 میلی لیتر از آن را در نصف لیوان آب ولرم رقیق نمایید و صبح به صورت ناشتا بخورید. تا هفته سوم مقدار مصرفی شربت را 40 تا 50 میلی لیتر برسانید.
تشکیل رسوب در شربت به دلیل وجود ترکیبات گیاهی اتفاقی طبیعی است، لذا حتما پیش از مصرف ظرف محصول را به خوبی تکان دهید تا محلول همگن شود.
جهت دریافت نتیجهی بهتر از مصرف این فرآورده، بایستی دورهی مصرف آن را تکمیل کنید.
موارد منع و احتیاط مصرف شربت سرکه انگبین عنصلی:
کسانی که به مشکلات قلبی دچار هستند، بایستی با احتیاط شربت عنصلی نیاک را مصرف نمایند.
استفاده از شربت سکنجبین عنصلی در بارداری و شیردهی مجاز نیست. مصرف این شربت به طور همزمان با کوتیمواستروئیدها ، داروهای ملین و همچنین ترکیبات شیرین بیان و دم اسب باید با احتیاط باشد.
عوارض جانبی و شرایط نگهداری:
مصرف داروی عنصلی در دوزهای بالا ممکن است موجب سقط جنین شود. به منظور مراقبت صحیح از این محصول بایستی آن را به دور از دسترسی کودکان، در بسته بندی اصلی و در شرایط عادی و دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری نمایید.
تداخل دارویی:
مصرف همزمان این شربت با دیگوکسین ممکن است موجب تداخل دارویی شود.
سوالات متداول:
آیا شربت سکنجبین عنصلی برای کبد چرب مفید میباشد؟
بله، مصرف این شربت میتواند به عنوان یک درمان کمکی برای کبد چرب مثمر ثمر واقع شود.
آیا مصرف شربت سکنجبین عنصلی در بارداری و شیردهی مجاز است؟
خیر، استفاده از این شربت در دوران حاملگی و شیردهی ممنوع است زیرا در دوزهای بالا احتمال سقط جنین را در پی دارد.
آیا شربت سکنجبین عنصلی تداخل دارویی دارد؟
بله، مصرف همزمان این شربت با دیگوکسین ممکن است با تداخل دارویی همراه باشد.
آیا مصرف شربت عنصلی مقوی به بهبود تنگی نفس و سرفه مزمن میتواند کمک کند؟
یکی از کاربردهای شربت عنصلی نیاک در طب سنتی، کمک به درمان تنگی نفس و سرفههای مزمن است.
خرید شربت سکنجبین+ شربت سکنجبین عنصلی را چگونه تهیه کنیم؟
شما عزیزان میتوانید برای تهیه شربت سکنجبین عنصلی به صورت عمده اینجا کلیک کنید و با ما در ارتباط باشید.
دیدگاه خود را بنویسید