مقدمه ای بر بیسکویت سویق گندم:

بیسکویت سویق برای مصرف عمومی و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار موثر است. این بیسکویت کاملاً طبیعی و بدون هیچ گونه افزودنی و ماده شیمیایی میباشد. بیسکویت سویق گندم خواصی چون : محرک رشد ،تقویت تمرکز ، بهبود عملکرد دستگاه گوارش ، تقویت عمومی بدن ، بهترین تقویت کننده و مکمل غذایی برای نوجوانان و بزرگسالان را دارد.

شما عزیزان میتوانید برای تهیه خرید بیسکویت سویق گندم به صورت عمده اینجا کلیک کنید و با ما در ارتباط باشید.

کاربرد و خواص بیسکویت سویق گندم:

سَویق، یا همان آرد حبوبات انواع مختلفی دارد از سَویق جو گرفته تا گندم و عدس که هر کدام برای خود خواص خودشان را دارند. سویق گندم خواصی چون تقویت نیرو و انرژی، تقویت و تناسب ظاهری اندام. حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن را دارد. اما بیسکویت سویق گندم خواصی چون : محرک رشد ،تقویت تمرکز ، بهبود عملکرد دستگاه گوارش ، تقویت عمومی بدن ، بهترین تقویت کننده و مکمل غذایی برای نوجوانان و بزرگسالان را دارد. در ادامه با ما همراه باشید.


سَویق چیست؟

سَویق به آن در فارسی قدیم، «پِست» گفته می‌شد. امروزه به آن «قاووت» یا «پوره» می‌گویند. گفتنی است که لغت نامه دهخدا لفظ «قاووت» را ترکی می‌داند که غالباً به معنای آرد حبوبات بریان شده است؛ لیکن این واژه، گاه در مورد غیر حبوبات (مانند برخی میوه‌ها یا تره بار) نیز کار برد دارد.

علاّمه مجلسی می‌گوید: از [گفته]کلینی چنین برمی آید که «سویق»، درصورتی که در روایات، همراه با قیدی [مانند جو]نباشد، به معنای «سویق گندم» است. شهید در الدروس گفته است: «درباره سویق و سود آن، روایت‌های فراوانی رسیده و کلینی، سویق را به معنای سویق گندم، دانسته است». مولّف بحر الجواهر گفته است: «از هفت چیز، سویق می‌سازند: گندم، جو، کنار، سیب، کدو، دانه انار و شلغم. همه این انواع، طبع را مهار می‌کند، قی و دلشوره‌ای را که از صفرا زاده می‌شود، از میان می‌برد، رطوبت معده را خشک می‌کند، و اگر قدری سویق جو با آب و مقدار اندکی شیر برداشته و خشخاش بو داده ساییده با آن مخلوط شود، برای شکم رَوی، سودمند است، نیش زدگی‌ها را تسکین می‌دهد و خواب می‌آورد».


روش تهیه‌ی سویق و نحوه مصرف آن:

سویق به دو روش ساخته می‌شود در روش اول ابتدا سبوس گندم و جو را جدا کرده و جداگانه آرد می‌کنیم سپس به نسبت مساوی (وزنی) آرد گندم و جو را با آرد سبوس گندم و جو مخلوط کرده و آرام آرام حرارت می‌دهیم تا آماده شود، ولی در روش دوم گندم و جو را ابتدا تفت می‌دهند سپس آرد می‌کنند. از آنجا که سبوس کمتر نیاز به حرارت دارد و زود می‌سوزد بهتر است جدا تفت داده شود و نکته دیگر اینکه سبوس از مواد سلولزی است که جذب بدن نمی‌شود و شاید آرد کردن و تفت دادن آن باعث شود که بدن بتواند از آن استفاده کند. با این توضیحات روش اول بهتر است. مقدار مصرف سویق دو کف (دو یا سه قاشق غذاخوری) صبح ناشتا می‌باشد.

انواع سویق:

از دانه‌های مختلف غلات، حبوبات و هسته میوه‌ها یا برخی از خود میوه‌ها و تره‌بارها، سویق‌های متنوعی تهیه می‌شود. مانند سویق گندم ، سویق جو ، سویق برنج ، سویق نخود ، سویق عدس ، سویق سنجد ، سویق سیب، سویق استخوانساز ، سویق عدس ، کنار، کدوتنبل و دانه انار .


گاهی سویق‌ها را با هم ترکیب می‌کنند.مانند:

سویق گندم و جو. سویق گندم، سویق جو و سویق مخلوط گندم و جو (به نسبت مساوی) جزء مهم‌ترین سویق‌ها هستند. که بیسکویت سویق گندم یکی محصول فرآوری شده از سویق گندم میباشد.


خرید بیسکوییت سویق گندم :

شما عزیزان میتوانید برای تهیه خرید بیسکویت سویق گندم به صورت عمده اینجا کلیک کنید و با ما در ارتباط باشید.